Race koffie - Koffie Maestro

mei 28, 2018

Race koffie

Afgelopen weekend was het pinkster weekend en waren de Jumbo racedagen met onze grote race held Max Verstappen. Op zo’n event is natuurlijke koffie aanwezig voor de bezoekers maar ook voor alle mensen die aan het werk zijn.

Goede koffie wordt gewaardeerd

Tegenwoordig wordt een goede kop koffie echt gewaardeerd en kun je als barista echt mensen blij maken. Zo mocht ik dit weekend 3 dagen lang in het media centre (is het gedeelte op het paddock waar ze interviews doen, live verslag van de race) koffie zetten voor de journalisten en fotografen.

Mijn koffie race

Begon al s ochtends vroeg, eerst op de motor naar Zandvoort en daarna koffies zetten.
Ik was iedere dag ruim op tijd aanwezig, rekening houdend met de files! Welke files??? Ik heb er s ochtends geen één gezien.

Valse start

Geen files, hierdoor maakte ik iedere dag een valse start!
Ja echt want ik moest eigenlijk om 09:00 uur beginnen met koffie zetten, dat werd 08:30 want ja hoe kun je de vraag naar goede koffie weerstaan als je toch al aanwezig bent! Zeker op dag 2 en 3 als mensen weten dat ze bij je moeten zijn 🙂

Journalisten kunnen niet zonder koffie

De journalisten, ongeacht de taak die ze hebben, foto’s maken, foto’s bewerken en posten op social media, interviews afnemen of live verslag doen van de race echt waar ze drinken bijna allemaal koffie. De één om de dag goed te beginnen, de ander om aan het einde van de dag nog even een opkikker te krijgen of gewoon de hele dag door. Maar één dingen hadden ze allemaal gemeen! Ze waren allemaal erg blij dat ik als barista in het media centre stond

Redbull Race koffie

Wat is dat nu weer zul je denken! Wel dat is koffie voor het raceteam van Max Verstappen.Die kwamen iedere dag een paar keer langs om even goede koffie bij mij te halen. Ook zij konden dit erg waarderen en daarom nodigde één van de jongens mij uit om in de paddock te komen kijken bij de auto van Max verstappen. Heb je Max zelf dan ook gezien vraag je je misschien wel af! Daarop kan ik volmondig ja zeggen. Hij liep in de Media Centre op een meter afstand bij mij langs. Helaas heb ik hem nog geen koffie geschonken dus die staat nog op de bucketlist.

 

Geniet van je koffie!

Ronny Heeg

Gerelateerde blogs

Doe maar een bakkie

7 Hergebruik tips voor koffiedik

Thuis de beste filterkoffie zetten met een low budget aan investering!

Meten is weten ook bij koffie

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hé Ronny, klinkt of jij geïnspireerd bent door de race en zelf weer in de race bent als barista van het jaar. Leuk die belevenissen. Op naar nog meer van deze mooi ervaringen en lekkere bakkies koffie.

  1. Hoi Michaela,

   Bedankt voor je reactie.
   Ik ben inderdaad weer lekker bezig en er komen weer 2 leuke evenementen aan waar ik mijn barista skills mag inzetten.

   geniet van je koffie, ( in jou geval thee 😉 )

   Ronny

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}