Workshop De wereldsmaken van koffie

“Geen bitter!
Maar chocolade, citroen, aardbei, noten of toch misschien....”

Over smaak valt niet te twisten!
Leer koffie begrijpen & hoe je moet proeven als een pro

Tijdens deze workshop zul je het volgende leren:

  • Waarom je de ene koffie wel lekker vind en de andere niet
  • Welke invloed de herkomst van koffie op de smaak heeft
  • Dat de bewerkingsmethode daar ook invloed op heeft
  • Welke koffie boon de meeste smaak heeft
  • Welke smaken je kunt herkennen in koffie
  • Hoe je koffie proeft als een pro
  • Hoe lees je een koffie verpakking

Wist jij dat je koffie proeven kunt vergelijken
met wijn proeven?
Het is leuk om te doen en zo leer je welke koffies
je lekker vind.

Trainer

         Ronny Heeg

Deel deze workshop met je vrienden...

Bonussen

  • Het basisrecept voor filterkoffie

    Dit basisrecept is geschikt voor machines en slowkoffie (zetmethodes waarbij je het water met de hand opschenkt.)

    Ter waarde van €17,50

  • Smaakwiel

    Dit is een wiel waarin staat welke smaken je kunt
    herkennen in koffie

    Ter waarde van €12,50

Deze workshop wordt gegeven op:

september

20

  • donderdag 20 september
  • 19:30 - 22:00

Te Amsterdam, Zamenhofstraat 140  Atelier 3

Niet goed geld terug garantie

Ben jij niet tevreden over de workshop!
Meld het mij dan direct daarna mondeling of binnen 2 dagen per mail.
Dan krijg je zonder pardon je geld terug want ik wil alleen tevreden klanten.

Er zijn 6 plekken beschikbaar!

Normaal 99,-    NU voor €69,-

Aanmelden

Dit aanbod geldt nog:

Mijn naam is Ronny Heeg & ik drink al koffie sinds mijn 12de. Vroeger voor de cafeïne nu voor de smaak.

Toen ik aan mijn koffiereis begon leerde ik niet alleen beter koffie zetten maar ook dat koffie nog anders kon smaken dan alleen maar bitter.

Na 3 jaar honderden espresso & cappuccino's per dag gezet te hebben. Mijn kennis verbreed te hebben door verschillende trainingen en praktijk ervaring mag ik mij zelf wel een koffie maestro noemen.

Meest gestelde vragen:

  • q-iconMoet ik zelf iets meenemen?

    Alleen een goed humeur, voor de rest zorg ik dat alles aanwezig is.

  • q-iconIs er genoeg persoonlijke aandacht?

    De workshop wordt gegeven aan maximaal  8 personen.
    Hierdoor heb ik genoeg ruimte om iedereen de aandacht te geven die die nodig heeft tijdens deze workshop.

  • q-iconIs deze workshop wel iets voor mij?

    Als jij niet weet dat er meerdere soorten bonen zijn, geloofd dat koffie maar een smaak heeft en altijd bitter smaakt!
    Dan zeg ik ja.
    Je leert dus dat er verschillende smaken zijn en hoe je koffie hoort te proeven. Het koffie proeven kun je vergelijken met wijn proeven.

  • q-iconIs het mogelijk om deze workshop ook bij mij thuis te laten geven?

    Wow wat een leuk idee!
    Ik zeg ja, maar dit hangt natuurlijk wel van een paar dingetjes af.
    Dus om te kijken of het kan zul je even contact met mij moeten opnemen.

  • q-iconIk zie dat je een niet goed geld terug garantie aanbied, Hoe werkt dat?

    Ik sta achter wat ik doe en wil graag iedereen de kans geven om op een eenvoudige manier meer te leren over koffie. Dus mocht jij nog twijfelen om deel te nemen aan de workshop dan hoop ik op deze manier je twijfel weg te nemen.
    Ben je om wat voor reden toch niet tevreden over de workshop laat het mij direct aan het einde weten of stuur mij na de workshop een mailtje. Dan krijg je van mij zonder pardon je geld terug.

  • q-iconVanaf hoe laat ben ik welkom?

    Je bent vanaf 20 minuten van te voren welkom zodat we ook lekker op tijd kunnen beginnen.

De ervaring van deelnemers aan de workshop

Thuis barista workshop

Via de website van koffiemaestro.nl contact opgenomen met Ronny Heeg of het mogelijk was om een barista bij ons thuis te geven.
Dit om met ons eigen apparaat aan de slag te kunnen.
Woensdag 15 november was het zover. Een thuis barista voor mijn man en ik.
Na een duidelijke uitleg over de oorsprong van de koffieboon konden we zelf aan de slag.

Ronny had zelf ook een espresso apparaat bij zich.
Hierop liet hij zien hoe je een goede espresso kan zetten.
Wij zijn met ons eigen apparaat aan de slag gegaan.
Hierna ook nog bezig geweest met het opschuimen van de melk om een mooie cappuccino te maken.
Het was een leuke en leerzame barista workshop met een duidelijke uitleg.
Het is zeker de moeite waard geweest.

Ronny alsnog bedankt voor deze leuke en leerzame middag.

Maureen